Gradimo za Vas...!!!

O NAMA
Svjesni smo da je u današnje vrijeme teško dobiti kvalitetu po povoljnijoj cijeni pa smo upravo zbog toga osnovali našu tvrtku FINDOM CONSTRUCTION d.o.o. koja vaše želje i kvalitetu proizvoda stavlja na prvo mjesto.
Visokokvalificirani i kvalitetni djelatnici prava su okosnica i temelj svakog poduzeća, te upravo zbog prethodno navedenog bilježimo iz godine u godinu kontinuirani rast koji je vidljiv u broju djelatnika i proizvedenih objekata. Godišnje edukacije i ulaganje u obrazovanje naših djelatnika jamče Vama kao kupcima visokokvalitetnu i suvremenu proizvodnju i izvedbu. U našoj proizvodnji koristimo materijale hrvatskih tvrtki partnera čiji su materijali visokokvaliteni i certificirani. Proizvodnju temeljimo u skladu sa svim normama i pravilima u kojem suvremena proizvodnja danas djeluje.
Suvremenu i kvalitetnu proizvodnju već je odavno prepoznalo hrvatsko tržište gdje brojimo više stotina zadovoljnih kupaca koji nas s oduševljenjem svakodnevno preporučuju, te nam se s radošću uvijek vraćaju. Mogli bi kazati kako je prethodno navedeno rezultiralo i time da smo bili primorani pokrenuti poslovanja i u ostalim državama Europske Unije poput: Francuske, Slovenije, Belgije, Češke, Poljske, Austrije i Njemačke, gdje naša tvrtka trenutno ima svoje distributere i zastupnike koji na mjesečnim bazama prodaju naše proizvode diljem Europe. Zadovoljni smo spektrom poslovanja na domaćem tržištu, a tako i na tržištu Europske Unije gdje su nam pretenzije daljnjeg širenja poslovanja, te još boljeg i čvršćeg djelovanja.

MISIJA
Ponuda i opskrba hrvatskog i europskog tržišta proizvodnjom mobilnih kuća, drvenih kuća, vrtnih kućica, garaža, sauna, modularnih kuća i montažnih kuća vrhunske kvalitete i atraktivnog dizajna u kombinaciji sa što kvalitetnijom i brzom uslugom u svrhu zadovoljavanja svih naših trenutnih i budućih kupaca i partnera.

VIZIJA
Biti prepoznatljiv i pouzdan partner pri proizvodnji mobilnih kuća, drvenih kuća, vrtnih kućica, garaža, sauna, modularnih kuća i montažnih kuća u regiji i inozemstvu.

Specijalizirani smo za objekte visokogradnje te nudimo široki izbor asortimana

Dođite nam s Vašim idejama, željama i zajedno krenimo u realizaciju Vaših projekata
  • obrazovani i kvalitetni stručnjaci
  • visokokvalitetni materijali
  • europski standardi
  • rješavanje Vaših stambenih pitanja
  • težimo napretku proizvodnje i kvalitete
  • spremni za nova znanja i surađivanja

Obratite nam se s povjerenjem i zajedno krenimo u realizaciju Vaših projekata